Deze weblog van Terra Incognita stedenbouw en landschapsarchitectuur bevat actuele nieuwsberichten en informatie over lopende
en recent uitgevoerde projecten. Voor meer informatie over ons bureau verwijzen wij u naar onze website: www.terra-i.nl

23 maart 2012

7sprong prijswinnaar Eo Wijersprijsvraag

De inzending ‘7sprong’ van Terra Incognita en Wing is gehonoreerd met de tweede prijs van Eo Wijers-prijsvraag. Dit bleek tijdens de prijsuitreiking van de 9e editie van deze ontwerpprijsvraag voor regionale opgaven. Burgemeester Galama van Stadskanaal maakte in haar toespraak bekend dat de Agenda voor de Veenkoloniën graag de inzending 7sprong en haar inzenders wil adopteren. Binnenkort zal deze samenwerking verder inhoud krijgen.

Wij, de makers van 7sprong, zijn blij dat onze inzending de vakjury en de streekjury heeft geïnspireerd en dat de realisatiekansen worden herkend. Terra Incognita en Wing kijken daarom verwachtingsvol uit naar de ontwikkelingen in het vervolg op deze prijsvraag.

Onze prijsvraag-inzending 7sprong is ingediend op drie grote posters, een essay van 1.500 woorden en een korte film met enkele beelden van de posters. Al dit materiaal hebben we gebundeld in een rapport. Graag presenteren wij hiermee nogmaals ons verhaal aan ieder die nieuwsgierig is. U kunt het rapport hier bekijken.